Nejnovější recenze ze sekce Ozónové čističe
- Funguje perfektně
Bigstren 21208 Generátor ozonu 20 000 mg/h
Registrovaný uživatel
Přidáno: 27. dubna 2024
(naposledy upraveno 27. dubna 2024)
Zakoupeno v e-kosik
Funguje to perfektně
Splnilo to moje očekávání mohu jen doporučit
- funkční ,dělá to co jsme očekávali
Zatím jsem to jenom krátce zkoušela.
- cena, rychlost dodání
- Levný
- Účinný
- Nemá návod v CZ a nelze dohledat na netu. Pouze v polštině. Museli jsme si dohledat na internetu na jak dlouho přístroj pouštět při různé velikosti místnosti.
Celkově jsme spokojeni.
Funguje hned po zapnutí. A je potřeba pak dobře vyvětrat místnost.
Pracuje podle popisu.
- výborný pro desinfekci
Zatím pouze jednou germicidní lampa vyzkoušena. Funguje velmi dobře. Zvolil jsem tuto lampu bez ozónu z důvodu vytápění prostor plynovými radiátory / karma / . Taktéž mi vyhovuje výkon lampy, zpracování, funkce zabezpečení trubic, kdy po zvoleném čase svícení, automaticky zajedou do ochranného válce a jsou zabezpečeny proti případnému jejich rozbití. Rozhodně nelituji, že jsem lampu koupil a případným zájemcům, doporučuji. Navíc, vypadá skvěle i s jezdícím podstavcem. Využiji nejen v bytě.
- za malo penez hodne muziky
- opravdu silny generator ozonu
co ma delat dela dobre
Platinium Dezinfekční lampa UV CLEAN 3,8W XD66
Přidáno: 12. ledna 2024
(naposledy upraveno 12. ledna 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Nemohu posoudit, produkt mi nebyl doručen, v balíku byl jen parní čistič, přestože dopředu byl zaplacen i výše uvedený produkt., Očekávám, že dezinfekční lampa mi bude zaslána dodatečně, nebo mi budou vráceny zaplacené peníze.
- Dle očekávání
- UV desinfikuje
- Nízká cena
- Jednoduché použití
Doporučuji
Nemám pochyb o funkci, desinfekční ozón je i cítit.
I když je to hodně malá lampička, opravdu funguje.
Funguje jak má, ozon je cítit během pár vteřin po zapnutí. Jestli ovšem dodá deklarované množství ozónu nedokážu odhadnout a změřit nemám jak. Ale každopádně je pro "ozónování" běžné místnosti dostačující.
Ozón je obecně vynikající pomocník ve znalých rukách. Neznalým a návod hledajícím doporučím, ať si raději olepí auto jmény svých holat, chytí se za ruce,
nasvítí fasádu nějakou aktivistickou barvou a O3 nechte ležet.
Pro znalé aplikací O3- tento na trhu nejlevnější generátor nabízí O3, kompresor a tedy možnost aplikace i do kapalin a malých uzavřených prostor, stačí i na menší místnosti. Manželkám a blondýnům nabídne i základní časovače od 5 do 30 min pod názvy ovoce, zelenina, maso, voda... Něco jako index žízně. Jestliže vám přesně toto vyhovuje, pak vám ozon do rukou nepatří. Ublížíte si jím a blízkým v okolí. Také na některé běžně se vyskytující materiály, např. pryž, pro gumy guma, má destruující účinky.
Takže shrnuto- používejte dávky ozónu v pro vyšší organismy podlimitních množstvích, chraňte děti a zvířata, po aplikaci do vzduchu dodržujte alespoň poločas rozpadu O3.
Budoucnost nepatří aluminiu ale O3.
Já se budu upřímně těšit z O3 v akvaristice, rybářství, ošetřování ovoce, zeleniny, masa, prostor i v humanitární medicíně se najdou šikovné a bezpečné aplikace.
Je to fajn ale nezapomeňte- O2 nás zlikviduje průměrně po 75 letech. Ozon je O3!
- tichý účinný
- nesmím být v prostoru ,kde zrovna přístroj pracuje
Zobrazuji 41 - 60 ze 265 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...14 Další »