Nejnovější recenze ze sekce Ozónové čističe
- Malá, šikovná, slušná cena.
- Nastavení času je pouze na 20 minut, o něco dražší přístroje nabízejí více možností.
V pořádku.
- Výborná a funkční, stejně jako jiné mnohem dražší lampy.
- Dálkové ovládání s nastavením času. .
- Odpočítávání před zapnutím.
- Při montáži je třeba opatrnosti při zacvakávání plastových dílů.
- kompaktní rozměry
- slušný výkon
- rozumná cena
- generátor sepne při nastavení časovače až na 30 minutách, na kratší interval tedy nejde nastavit
- dělá dobře, co se od něj očekává
rychlá a účinná desinfekce místností
Rychlost dodávky.
Generátor je malý, ale výkonný. Jenom je nutné před jeho zprovozněním utáhnout všechny šroubky. My jsme jej obdrželi a dva šroubky jsme museli v balíku hledat. Naštěstí pak vše klaplo tak, jak má.
Zatím OK
Snadno se ovládá.
- funguje a byla za dobrou cenu
- funguje
Náhradní díl za rozumou cenu.
- Funguje super.
- Nemožnost odloženého startu
- bezpečný, velmi praktický, lehký a na obsluhu nenáročný přístroj
- Vše Ok
- Funguje jak má. Je možno nastavit dva stupně výkonu podle velikosti dezinfikovaného prostoru. Hodí se tak pro malé i velké místnosti.
- Velmi snadná obsluha, bezkonkurenční na desinfekci automobilu, z vlaště v uzavřeném prostoru (garáž), kde ozon není vůbec cítit. Je to dím tím, že je aplikováno hadičkou přímo do vozidla, kde je koncentrace ozónu velni vysoká.
- Relativně malý a lehký
- Časovač by mohl být přesnější, rozdíl v nastavené době a skutečným chodem je cca 4 minuty.
Jiskří, smrdí, takže asi funguje:) Bez nějakého měřáku účinnost nemám šanci posoudit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 265 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Další »