Nejnovější recenze ze sekce Ozónové čističe
Výhodou malé rozměry. Slušný výkon.
Vyhovuje.
- Výkonný produkt - 1 hodina generování ozónu vyčistí 3 menší místnosti, jen je potřeba pak HODNĚ vyvětrat, nejlépe přes noc a v místnostech nespat.
- Snadno přenosný
- Levný
- Nízká spotřeba energie
Generátor má jednoduché intuitivní ovládání a dokonale splnil moje očekávání.
Prostory voní čistotou.
Funguje dobře, zatím spokojenost.
Generátor funguje jak má.Zatím krátká doba na hlubší hodnocení.
- Na domaci pouziti a automobily dostatecny vykon
- Malý, funkční, šikovný...
Odstranilo zápach zatuchliny z místnosti! Parádní na desinfekci auta.
Pěkný design, několik časových programů na různé použití přístroje.
- solidní konstrukce
Vše proběhlo bez problému a produkt splnil moje očekávání.
Tento produkt nebyl pro mne, tak nevím. Ale kamarád dodatečně asi podle návodu zjistil, že v bytě nemohou být květiny.
- stupnice časovače nesouhlasí, nevíte tak jaký čas je nastaven
- ovládací kolečko je volné a vypadává
- výrobek nesouhlasí s fotkou e-shopu
- vývod kabelu je z čelní strany přístroje, logicky bývá na zadní straně
- absence kontrolky zapnutí přístroje
- absence technických údajů i štítku na výrobku
- Jednoduchá manipulace,snad i účinný způsob asanace suchou cestou.
- Mohl by být delší kabel od napáječe.
Určitě najde využití- auto, WC, sklep a jiné místnosti či předměty, např. Obuv, začouzené oděvy apod.
- Velmi účinný.
- malý, vícefukční, výrobu ozónu potvrdil čich. Zda vyrábí 600mg/1hod nelze ověřit a tak věřím. Umoňujě sytit vodu ozonem.
- Schází podrobnější návod jak připravit vodu sycenou ozonem, lze jen sledovat, že z počátku ozón není cítit po čase ano. To je ale pro následné použití vody "jako ze studánky" k pití dost nepřesná metoda. Proto zatím pití vynechám dokud někde nenajdu více informací.
Protože jsem ozonizátor pořídil pro dezinfekci ozónem, tak jej považuji za funkční s tím, že něco co popis propaguje - pítí vody s ozónem nemohu považovat za dostatečně bezpečně popsáno.
- Dříve než jsme si zakoupili, měli jsme zapůjčené a nejdříve si produkt vyzkoušeli, spokojenost.
Doporučujeme ostatním zájemcům, jednoduché ovládání.
Nefunkcni casovac pri zapojeni pristroje do zasuvky v pozici off zacal hned produkovat ozon,zadny manual jak pouzivat.
Zobrazuji 161 - 180 ze 265 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...14 Další »